Rólunk


Cégünk hosszú múltra tekint vissza. Az egszerű műanyag dobozoktól a legmodernebb technológiákkal előállított tégelyek, falkonok, és egyéb műanyag termékek tervezésével majd előállításával foglalkozunk.

Bemutatkozás

Az Unitron Kft 1991-ben alakult.

Fő tevékenységünk a műanyag csomagolóeszköz gyártás, emellett egyedi megállapodások alapján vállaljuk speciális ipari alkatrészek, valamint szabadalmak gyártását is. Gyártunk továbbá ipari és építőipari műanyag alkatrészeket is.

A gyártott termékekhez kapcsolódó szolgáltatásként kínáljuk öntapadós címkék felhelyezését és tamponnyomását is.

Mobirise

Telephelyünk

Piaci pozíciónkat külföldi tőke bevonása nélkül, nemzetközi műanyagipari cégekkel versenyezve sikerült 100%-ban magyar családi tulajdonú vállalatként kivívnunk.

Saját, 200m2-es gyártóüzemmel és 310m2-es raktárcsarnokkal rendelkezünk Kecskemét- Ménteleken. A létesítmény kifejezetten műanyagfeldolgozásra van kialakítva, így kitűnően alkalmas az automatizált gyártásra, az alapanyag ellátástól a késztermék csomagolásáig.

A gyártósórokon évente közel 145 tonna műanyagot munkálunk meg a különböző típusú gépeken. Gyártó kapacitásunk korszerű, a nemzetközi mércének megfelel.

Termékeink

Fő termékeinket, a tégelyeket, a garancia zárás- és menetes dobozokat, a flakonokat és azok záróelemeit a kozmetikai, gyógyszer- és háztartási-vegyipar, valamint az élelmiszeripar területén működő kis-, közép- és multinacionális vállalatok vásárolják.

A termékpalettánkon körülbelül 150-féle műanyag termék található.

Komoly gyártói tapasztalattal rendelkező cégként precízen, gyorsan és hatékonyan reagálunk megrendelői igényeire.

Minőségirányítási rendszer

Felismerve a minőségi termékelőállítás, valamint a környezetbarát technológia jelentőségét, szervezetünk vezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) és az MSZ EN ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015) szabványokon alapuló minőségirányítási rendszer bevezetése és fejlesztése mellett.